GIROS

GIROS Voor de lekkerste snacks!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2906 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij GiROS. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 19:36 Een deel was verbrand… een ander deel helemaal niet gebakken dus nog rauw. Daarmee weet je dus dat het niet vers is. Weggegooid, zonde!
21 mei 2022 om 15:31 Jammer dat er aangegeven was dat je kon laten bezorgen. Wordt je na de bestelling te hebben geplaatst gebeld dat het verder is dan 5 km, dus wordt er niet bezorgd. Is het maar 5 6 km. Beetje jammer. Ook was de patat te hard gebakken.
13 mei 2022 om 11:17 Eten altijd goed en warm, bezorging duurt altijd minstens een uur
10 mei 2022 om 7:31 Perfecto!
9 mei 2022 om 8:48 Wederom goed!! Dank
5 mei 2022 om 19:37 Zoals altijd… Goed, lekker en op tijd
4 mei 2022 om 7:24 oude gyros en veel te hard gebakken Echt zonde van mijn geld en ben veel beter gewend (ook bij deze zaak)
3 mei 2022 om 23:24 Niet veel smaak, aardige friet, souvlaki vlak en droog. Weinig tzaziki, niet erg onder de indruk. Gebeld over bezorgtijden, aardige dame. Bestelling digitaal volgen was niet mogelijk. Die fout ligt waarschijnlijk bij Thuisbezorgd.
2 mei 2022 om 8:32 Super vers, snel en lekker
30 apr 2022 om 19:41 Altijd snel en lekker eten.
30 apr 2022 om 10:23 Vlees was lekker. Het zou nog lekkerder zijn met wat rode uien erover. Patat was droog. Jammer . En er had meer tzatziki bij de griekse pita gemogen. Maar we zullen hier zeker nog wel een keer bestellen.